BUDO GIRONA.

Benvolguts amics i companys, iniciem una nova aventura .

Arriba per fi la pàgina web de la nostra associació, amb l’objectiu de difondre i donar a conèixer tot un seguit d’informació, projectes i demés que tinguin relació amb les nostres escoles  i els seus membres.

Hi han tantes  seccions com disciplines realitzem al voltant del Budo tradicional japonès. De manera que puguem complementar la seva pràctica amb el tractament d’aspectes informatius sobre història, anècdotes, filosofia, humor, etc…

D’aquesta manera augmentem la qualitat de la formació dels nostres membres i establim així un mitjà més de comunicació entre els mateixos.

Abans d’acabar,  però, no cal dir  que totes les vostres aportacions seran ben rebudes, ja sigui en forma d’opinions  o d’idees per dur a terme dins l’escola, així com la resolució de dubtes o temes que desitgeu tractem dins la web. Podreu fer-ho directament comentant qualsevol dels articles penjats a la web o escrivint un correu electrònic a l’adreça de l’associació:

budogirona@gmail.com

Una alta participació de tots, donarà més peu a la continuïtat i consolidació d’aquest projecte, i això no cal dir-ho, serà beneficiós per tots.

Moltes gràcies a tothom.

Àlex Peracaula i Tarrés

Deixa un comentari